Carti si Picturi create de VICTORIA DUTU


For English follow this website http://www.victoriadutu.com

*********************************

Victoriţa Duţu este absolventă a facultăţilor de Matematică şi Filosofie. Scriitoare, pictorita, si profesor de matematica in Bucuresti, a publicat in America la AuthorHouse, BookVenture, Amazon si Romania. A fost la targul de carte de la Miami, Forida, America cu cele zece carti publicate in engleza si in special cu romanul Gabriel. A obtinut Premiul “Casanova” pentru arta la Venetia, a câştigat premii naţionale şi internaţionale de pictura si de poezie şi a făcut expoziţii de pictură în ţară şi străinătate. Carousel Louvre Paris, Roma, Cannes, New York, Oxford, Londra, Berlin, Viena, Sanremo, Polonia, Austria, Elvetia, Germania, Franta, Bucureşti, Romania.

Cartile se pot comanda direct de la autoare cu autograf, de pe eMag, de pe Amazon, sau libraria Sofia, Bucuresti.

Comanda acum direct de la autoare cu autograf la: 0740.27.99.08 / victoritadutu@yahoo.com / victoritadutu@gmail.com

Produse VICTORIA DUTU – eMAG.ro

Amazon.com: Luminile Dragostei (Romanian Edition) (9781983637469): Dutu, Victoria: Books

Pretul- 55 lei

Romanul Rafael a venit de la tipografie. Va invit sa îl citiți. O invitație intelectuala. O respirație a mintii, un ospat spiritual. Un roman de 500 de pagini!!! Romanul RAFAEL- O radiografie a societatii de astazi, cu un personaj puternic care nu face niciun compromis, care se opune la toată decaderea din timpurile de acum; este conditia unui scriitor care alege sa fie o fiinta care traieste demn intr-o lume care preferă privirea indreptata in jos si capul plecat, al celui care gândește.

VictoriaDutu

Crezul artistic: "Cartile mele sunt scrise pornind de la fapte reale, de la felul cum gandim si simtim, sunt carti ale sufletului si ale mintii, cu personaje puternice care inving toate provocarile vietii, inving pentru ca au o credinta extraordinara in ei si in Dumnezeu. Sunt Cartile care au ca temei puterea omeneasca ce invinge cu ajutorul lui Marelui Creator."

50 lei

"Luminile Dragostei" Este un roman inspirat dintr-un caz real. O pictorita isi intalneste iubirea vietii la Paris. Actiunea este in Paris. Este un roman intre muzica, el este pianist, si arta. E poate cel mai frumos roman al meu. Are in el numai frumusete. Command acum la: 0740.27.99.08 / books@victoriadutu.com / victoritadutu@gmail.com

45 lei

Romanul "Gabriel" Este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii prin credinta in Dumnezeu si prin incredere extraordinara in ei insisi. Romanul Gabriel este volumul II din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: 0740.27.99.08 / books@victoriadutu.com / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"INTRE TOACA SI CLPOT" " este volumul III din romanul de tip constelatie "Singuratatea Tatalui". Este un dialog intre stiinta, filosofie, religie, viata si timpurile actuale intre un scriitor Rafael si un preot calugar Theodor la o manastire din varful unui munte al românilor. Este volumul III din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: Telefon&WhatsApp:0740.27.99.08 / books@victoriadutu.com / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"Exista un Tu" este un volum de versuri.

Command acum la: 0740.27.99.08 / books@victoriadutu.com / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"Ilinca" este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar.

Command acum la: 0740.27.99.08 / books@victoriadutu.com / victoritadutu@gmail.com

30 lei

."ANONIMA" este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă. Este o carte de meditaţie. Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior. O carte de automotivare şi autodepăşire. O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu. Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine

Command acum la: 0740.27.99.08 / books@victoriadutu.com / victoritadutu@gmail.com

35 lei

Romanul "Maria" este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii. Romanul Maria este volumul I din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: 0740.27.99.08 / books@victoriadutu.com / victoritadutu@gmail.com

Sfera de foc- poezie, cuprinde primele zece volume de versuri scrise autoare si un capitol de receptare critica.

38 lei

Sau mergi pe Amazon

Cartile de pe Amazon

………
Romanul „Gabriel” este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii. Este despre puterea omului de a învinge viața și despre valorile morale.
Romanul Gabriel este volumul 2.

…….
Romanul „Maria” este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii.
Romanul Maria este volumul 1.

……….
„Exista un Tu” este un volum de versuri.


Cartile in limba engleza

Buy directly from Amazon the books  created by VictoriaDutu. Follow  this link  https://victoriadutu.com/7-books-and-portret/

1.Victoria Dutu is a writer and a painter.
Victoria Dutu was at Miami Book Fair and will be at the Festival of Sacred Art in France, September 2020.
She created books and paintings. She had exhibitions at New York, London, Oxford, Paris, U.S , Europe and Romania. She published her books at Amazon, U.S and Romania. More activity on her website victoriadutu com


„”My books and paintings are beautiful and intelligent and spiritual.
The prices of my painting are $50, $ 80, $ 100, $150, $200. My paintings are Acrilic on canvas.
If you want to have a painting created by me you can pay by bank transfer or pay pal and I will send you my painting. You can see more paintings created by me in my personal websit victoriadutu”
Description of books by Victoria Dutu on Amazon

The novel „Lights of Love” by VICTORIA DUTU on Amazon for purchase.
This book is a novel of love inspired by a real case. It is a novel of love for music and art. The main characters are a pianist, HE and a painter SHE, named „winners”. All this action takes place in Paris, the city of love…


….
You can read my novel Gabriel only for $2
About the novel Gabriel by Victoria Dutu
The „Gabriel” is a novel of love and not only inspired by the real life of our time, with powerful characters who conquer the hardships of life. It is about the power of man and the moral values.

You can read my novel Gabriel only for $2


…….

„The Call of the Bells”
The #book is a dialogue between #science, #philosophy, #life and #love for the neighbor, the world and the #faith in #God.
#1 #besteseller


……..

“ANONYMOUS” is a philosophical-religious reflection book.
It’s a meditation book.A dialogue of many inner thoughts. It’s a diligent book with yourself, in which the main character is the inner thought.A self-motivation and self-developement book.
A Book of Thought Towards God.
It is an author’s book that supports and believes in the perennial values of Christian morals


……..
„Ilynca” is a short story


….

„There is a You” is a poetry book
Poems
I want another World


……..
„Ilinca” este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar.


……..

” Intre toaca si clopot” este un dialog actual dintre filosofie, teologie, stiinta si viata, un dialog intre doi protagonisti, un scriitor si un preot calugar..….
Va recomand sa mergti pe Amazon, sa intrati in interiorul cartii si sa cititi cateva fragmente. Toate cartile scrise de Victoria Dutu in engleza si in romana sunt pe Amazon sau eMag sau in colectia personala si se pot comanda direct de la autoare cu autugraf.
….
…….
.”ANONIMA” este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă.
Este o carte de meditaţie.
Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior.
O carte de automotivare şi autodepăşire.
O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu.
Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine

Publicat de VictoriaDutu

www.victoritadutupicturidevanzare.com Achizioneaza carti si picturi de Victoria Dutu. Comanda un portret. Preturi pentru tablouri incepand de la 40 euro. victoritadutu@yahoo.com , victoritadutu@gmail.com 0740.27.99.08

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: