Cumpara carti


Descarca, citeste

*****

For English I have this page

http://www.victoriadutu.com

*******

Comanda acum aici : Telepon&WhatsAPP- 0740.27.99.08 / victoritadutu@yahoo.com / victoritadutu@gmail.com

Cumpara  direct de la autoare cu  autograf sau de pe Amazon colectia de carti semnate VictoriaDutu

For English follow this website http://www.victoriadutu.com

*********************************

Victoriţa Duţu este absolventă a facultăţilor de Matematică şi Filosofie. Scriitoare, pictorita, si profesor de matematica in Bucuresti, a publicat in America la AuthorHouse, BookVenture, Amazon si Romania. A fost la targul de carte de la Miami, Forida, America cu cele zece carti publicate in engleza si in special cu romanul Gabriel. A obtinut Premiul “Casanova” pentru arta la Venetia, a câştigat premii naţionale şi internaţionale de pictura si de poezie şi a făcut expoziţii de pictură în ţară şi străinătate. Carousel Louvre Paris, Roma, Cannes, New York, Oxford, Londra, Berlin, Viena, Sanremo, Polonia, Austria, Elvetia, Germania, Franta, Bucureşti, Romania.

Cartile se pot comanda direct de la autoare cu autograf, de pe eMag, de pe Amazon.

Produse VICTORIA DUTU – eMAG.ro

Amazon.com: Luminile Dragostei (Romanian Edition) (9781983637469): Dutu, Victoria: Books

Pretul- 55 lei

Romanul Rafael a venit de la tipografie. Va invit sa îl citiți. O invitație intelectuala. O respirație a mintii, un ospat spiritual. Un roman de 500 de pagini!!! Romanul RAFAEL- O radiografie a societatii de astazi, cu un personaj puternic care nu face niciun compromis, care se opune la toată decaderea din timpurile de acum; este conditia unui scriitor care alege sa fie o fiinta care traieste demn intr-o lume care preferă privirea indreptata in jos si capul plecat, al celui care gândește.

VictoriaDutu

Crezul artistic: "Cartile mele sunt scrise pornind de la fapte reale, de la felul cum gandim si simtim, sunt carti ale sufletului si ale mintii, cu personaje puternice care inving toate provocarile vietii, inving pentru ca au o credinta extraordinara in ei si in Dumnezeu. Sunt Cartile care au ca temei puterea omeneasca ce invinge cu ajutorul lui Marelui Creator."

50 lei

"Luminile Dragostei" Este un roman inspirat dintr-un caz real. O pictorita isi intalneste iubirea vietii la Paris. Actiunea este in Paris. Este un roman intre muzica, el este pianist, si arta. E poate cel mai frumos roman al meu. Are in el numai frumusete. Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

45 lei

Romanul "Gabriel" Este un roman de dragoste si nu numai, inspirat din viata reala, din timpurile noastre, cu personaje puternice care inving greutatile vietii prin credinta in Dumnezeu si prin incredere extraordinara in ei insisi. Romanul Gabriel este volumul II din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"INTRE TOACA SI CLPOT" " este volumul III din romanul de tip constelatie "Singuratatea Tatalui". Este un dialog intre stiinta, filosofie, religie, viata si timpurile actuale intre un scriitor Rafael si un preot calugar Theodor la o manastire din varful unui munte al românilor. Este volumul III din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: Telefon&WhatsApp:0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"Exista un Tu" este un volum de versuri.

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

30 lei

"Ilinca" este o carte de fictiune, simbolica, scrisa sub forma de proza scurta, dar formeaza un tot unitar.

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

30 lei

."ANONIMA" este o carte de reflectiţe filosofico-religioasă. Este o carte de meditaţie. Un dialog al mai multor euri interioare.Este o carte de dilog cu tine insuţi, ȋn care personajul principal este gândul interior. O carte de automotivare şi autodepăşire. O carte a gândului ȋndreptat către Dumnezeu. Este o carte a unei autoare care susţine şi crede ȋn valorile perene ale morale creştine

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

35 lei

Romanul "Maria" este un roman al primei iubiri, cand tineretea este vesnica si toate visele sunt posibile. Este romanul puritatii, bucuriei si iubirii. Romanul Maria este volumul I din cadrul romanului de tip constelatie “Singuratatea Tatalui”.

Command acum la: 0740.27.99.08 / / victoritadutu@gmail.com

Sfera de foc- poezie, cuprinde primele zece volume de versuri scrise autoare si un capitol de receptare critica.

38 lei

%d blogeri au apreciat: